LA.VA | ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ LA.VA logo

Τα μηχανήματα εξωτερικού κενού της Lava είναι τα πλέον δημοφιλή σε όλο τον κόσμο. Έχουν ήδη κερδίσει πολλά βραβεία. Ανεξάρτητες κριτικές, δοκιμές προϊόντων και κριτικές πελατών επιβεβαιώνουν την ποιότητα της συσκευασίας κενού της Lava.

Οι περισσότεροι ανταγωνιστές σε αυτόν τον τομέα πωλούν μηχανήματα, τα οποία έχουν παραχθεί στην Κίνα ή αλλού στην Άπω Ανατολή. Το Lava είναι ένα 100% Γερμανικό προιόν .Η πρώτη προτεραιότητα των μηχανικών της Lava ήταν να αναπτύξουν εύχρηστα προϊόντα υψηλής απόδοσης, τα οποία ικανοποιούν τους πελάτες όχι μόνο στη βραχυπρόθεσμη οικιακή χρήση, αλλά και στην καθημερινή, επαγγελματική και μακροπρόθεσμη λειτουργία σε εστιατόρια , για επαγγελματική συσκευασία σε κενό του κρέατος, του ψαριού, των λαχανικών ,των τυριών κ.α.

Τα πλεονεκτήματα είναι ξεκάθαρα: ο λιγότερος χώρος που απαιτείται, αποτελεσματική συσκευασία κενού σε σακούλες και δοχεία μέσα σε δευτερόλεπτα, χωρίς συντήρηση (δεν απαιτείται αλλαγή λαδιού), συσκευασία εξωτερικού κενού (χωρίς θάλαμο), επομένως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χωρίς περιορισμό σακούλες διαφορετικών μεγεθών μέγιστου πάχους 200μ. Παρεμπιπτόντως τα μηχανήματα κενού Lava είναι ιδανικά για Sous-Vide (μαγείρεμα σε χαμηλή θερμοκρασία).

Official Website LA.VA VACUUM PACKING LA.VA VACUUM SEALER