ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΚΕΝΟΥ - ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Οι σακούλες κενού είναι οικονομική και γρήγορη λύση συσκευασίας όταν απαιτείται μεγαλύτερη διάρκεια ζωής . Αυτός ο τύπος συσκευασίας μειώνει το ατμοσφαιρικό οξυγόνο και δημιουργεί ένα αναερόβιο περιβάλλον που περιορίζει την ανάπτυξη αερόβιων βακτηρίων ή μυκήτων και εμποδίζει την εξάτμιση των πτητικών συστατικών. Μέσω αυτής της μεθόδου συντήρησης οι χρόνοι αποθήκευσης φρέσκων και κατεψυγμένων τροφίμων, επεκτείνονται δημιουργώντας μια ερμητική συσκευασία παρόμοια με αυτή που εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κονσερβοποίησης.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

Εξαιρετικά οικονομική συσκευασία.

Οι συσκευασμένες τροφές διαρκούν 3-5 φορές περισσότερο σε σύγκριση με τις συμβατικές μεθόδους αποθήκευσης.

Η συσκευασία σε κενό διατηρεί χώρο για την αποθήκευση τροφίμων.

Τα ξηρά, στερεά τρόφιμα, όπως η καφετιά ζάχαρη, δεν θα γίνουν σκληρά, επειδή δεν έρχονται σε επαφή με τον αέρα και συνεπώς δεν μπορούν να απορροφήσουν την υγρασία από τον αέρα.

Η μόλυνση εξαλείφεται λόγω του χαμηλού περιβάλλοντος οξυγόνου.

Το κρέας και τα ψάρια θα μαρινάρονται μέσα σε λίγα λεπτά, επειδή καθώς αφαιρείται ο αέρας , οι πόροι τους ανοίγουν και αφήνουν τη μαρινάδα να διεισδύσει.

Συσκευάστε σε κενό τα αφυδατωμένα τρόφιμα και τα αποξηραμένα βότανα για μεγαλύτερη διάρκεια συντήρησης.

Οι σακούλες κενού διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις με κυκλική ή πλαϊνή ραφή, απλές, διάφανες ή και χρωματιστές(άσπρες,μαύρες χρυσές ,ασημένιες, κλπ) Υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης (μέχρι 4 χρώματα).