ΕΤΑΙΡΕΙΑ | ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Η Processing Packaging Machines IKE, ειδικεύεται στον χώρο του εξοπλισμού της βιομηχανίας τροφίμων με μηχανήματα συσκευασίας και μηχανήματα επεξεργασίας.

Με μακρόχρονη πείρα και δυναμική πορεία στον χώρο αυτό, το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό της, μπορεί και προσφέρει ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις λαμβάνοντας υπ' όψιν κάθε φορά τις ιδιαίτερες απαιτήσεις και ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

Με διαφορετικές τεχνολογίες, καλύπτουμε όλες τις απαιτήσεις παραγωγής. Τα προϊόντα μας διακρίνονται για την ποιότητα κατασκευής, την απόδοση και την αξιοπιστία τους.

Η εταιρεία συνεργάζεται και εκπροσωπεί Οίκους του εξωτερικού και προσφέρει αναλώσιμα ,μεμονωμένα μηχανήματα συσκευασίας ,μεμονωμένα μηχανήματα επεξεργασίας ή και ολόκληρες γραμμές σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και τα διεθνή δεδομένα ποιότητας.

Η εταιρεία διαθέτει επίσης άριστα εκπαιδευμένο τεχνικό τμήμα , που σε συνδυασμό με την άμεση παροχή ανταλλακτικών, εξασφαλίζει την πλήρη κάλυψη του πελάτη.

Δραστηριοποιούμαστε στις Βιομηχανίες:

Meat, Poultry, Sausages/ Cured Meat, Fresh-Frozen Fish, Yellow Cheese, White Cheese, Yoghurt, Wet Salads, Salads ,Fruits & Vegetables, Dry nuts & Veggies, Bakery & Pasta, Frozen, Medical/ Non-Food