GESAME | ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ GESAME logo

Η Gesame, μια κορυφαία εταιρεία στην κατασκευή μηχανημάτων και εξοπλισμού για την επεξεργασία προϊόντων κρέατος, σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα μας και σας προσκαλεί να ρίξετε μια ματιά στη γκάμα των προϊόντων της.

Η ιστορία της Gesame ξεκίνησε το 1965 με τη δημιουργία μιας σειράς μηχανημάτων για τη βιομηχανία κρέατος, που περιελάμβανε μηχανές κιμά, πριόνια, ζυμωτήρια, γεμιστικές μηχανές και αναμικτήρες. Το 1975 η Gesame κυκλοφόρησε ένα εξαιρετικά καινοτόμο προϊόν στην αγορά, το πρώτο μοντέλο στη σειρά μορφοποίησης χάμπουργκερ: τη μηχανή MH 75.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 η Gesame ξεκίνησε τη διεθνή της επιδρομή με τις πρώτες πωλήσεις μηχανημάτων σε ευρωπαϊκές χώρες. Αυτές οι πρώτες εξαγωγές εδραιώθηκαν σταδιακά και η διεθνής παρουσία της διευρύνθηκε, δημιουργώντας μια εξέχουσα θέση με τη σειρά μηχανών χάμπουργκερ MH.

Η Gesame είναι σήμερα ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές μηχανών διαμόρφωσης χάμπουργκερ, με ενοποιημένη παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες και με συνεχή διεθνή επέκταση.

Official Website GENERAL CATALOGUE GESAME MH100A LEAFLET MHSUPER 114 LEAFLET